Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...
Riccardo Lubrano

Problema Con Render To Texture

Recommended Posts

Continua a darmi da questo errore:

PHEN 0.3 error: Render to Texture: Failed to create acceleration structure (unkown error).

MSG 0.0 warn : Displacement is ON and set to view-dependent, but the view being rendered is orthographic. View-dependent displacement does not work with orthographic views.

Uso 3dsmax 2010, ora però vedo che non mi funziona nemmeno nel 2009! Cosa succede?


Edited by Grinder

Share this post


Link to post
Share on other sites

Lo pensavo anche io, ma non centra visto che me lo fa anche non dalla camera! Temo che sia colpa delle UV :(

Infatti se sviluppo la mesh con Unfold3D questa non mi da alcun problema, mentre le mesh sviluppate all'interno di 3dsmax (seleziona tutti poligoni interessati e poi comando unfold ecc....) mi danno quell'errore e renderizza tutto nero!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...
Aspetta! x