Jump to content
bn-top

Studio Office Vidikovac


Recommended Posts

bn-top

Anche qui come nell'altro post l'uso massiccio di elementi di libreria non fa capire bene il progetto. In particolare la texture con squadra e goniometro è appiccicata al muro senza tener conto dell'effetto prospettico distorto che questa genera. Cozza poi l'estremo realismo dei modelli di libreria con i materiali ed i modelli di altre parti quali i tubi del soffitto.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...